FAQ

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. Finner du ikke det du lurer på? Send mail til it.info@nhhs.no

Hva er G Suite?

G Suite eller Google Workspace som det også kalles er Google sin programpakke som vi i NHHS bruker. Dette er Google sin versjon av Microsofts' Office. Her har alle NHH-studenter en en egen mail, kalender og skyløsning for å nevne noe. Er du tillitsvalg i NHHS er dette noe du kommer til å bruke mye.

Du finner en fin guide med tips og triks her

Hvordan logger jeg inn på NHHS kontoen?

  1. Gå til gsuite.nhhs.no
  2. Klikk "Neste"
  3. Klikk "Glemt passord"
  4. Om du blir bedt om å å skrive inn siste kjente passord, klikk “Prøv en annen måte/Try another way”. Du vil så få muligheten til å få tilsendt en lenke/verifikasjonskode til din NHH-mail, altså fornavn.etternavn@student.nhh.no ELLER s******@student.nhh.no. Dersom du har registrert et telefonnummer på kontoen din, vil du også kunne tilbakestille passordet ved hjelp av det

Jeg er sperret ute av min NHHS-konto, hva gjør jeg?

Har du prøvd å logge inn ved å følge stegene nevnt i forrige spørsmål, er det bare å sende mail til it.info@nhhs.no så fikser vi. NB! Husk studentnummer!

Jeg ønsker nettside til min gruppe/bedrift, hvordan går jeg fram?

Snart vil dere kunne bestille via et form på nettsiden, men enn så lenge er det bare å sende mail til it.prosjekt@nhhs.no så ser vi når vi har kapasitet til det.

Det er viktig å presisere hva dere vil ha med av innhold på siden. Jo raskere og mer presise ønskene deres er, jo raskere går utviklingsdelen. Det er også en fordel å ha klar bilder etc. dere ønsker å ha på siden.

Hvordan oppdaterer jeg medlemsskjemaet?

Du må være innlogget på din NHHS-konto for å gjøre dette.

  1. Gå til drive.google.com
  2. Klikk på "Shared drives/Delte disker"
  3. Gå inn på styredriven til gruppen du ønsker å endre medlemsskjemaet til (f.eks. it.styret)
  4. Velg "Gruppeoversikt". På forsiden her endrer du styreroller. Klikk på pilen ned for å velge hvem som skal ha hvilken rolle. Er de ikke på listen kan det skyldes at de ikke er lagt inn som medlem. Dette gjør du under "Members". NB! Husk å endre "implementation date" på forsiden til dagens dato.

En mer detaljert guide finner du her

Har dere noe teknisk utstyr gruppen vår kan låne (skjermer, kabler, dockingstasjoner)?

Helt sikkert! Send mail til system@nhhs.no med hva dere ønsker!

Vi har problemer med noe teknisk utstyr, kan dere hjelpe?

Det kan vi! Send mail til system@nhhs.no om hva det gjelder eller stikk innom kontoret vårt i Fløien!

Hvordan oppdaterer vi vår Wordpress-side?

Har dere egen Wordpress-side men ikke vet hvordan dere oppdaterer den er det bare å sende mail til it.prosjekt@nhhs.no. Da vil dere få en innføring i hvordan gjøre dette.