Om oss

it.gruppen ble stiftet i 1996 med 4 medlemmer. Gruppen har siden den gang vokst kraftig og teller nå til en hver tid mellom 20 og 30 medlemmer fordelt på 3 seksjoner: system & server, utvikling og web.

it.gruppen er et internt serviceorgan for Norges Handelshøyskoles Studentforening (NHHS). Vår hovedoppgave er å drifte og forvalte Studentforeningens IT-ressurser internt på en best mulig måte. It-gruppen skal også arbeide med web- og systemutvikling for studentforeningen. Det er også et overordnet mål for it-gruppen å fremme IT-kunnskaper i foreningen.

Gruppen har helt siden starten hatt en god sosial atmosfære. Vi forsøker alltid å opprettholde den arbeidsmoral og det initiativ som har gjort gruppen til et viktig og populært element i NHHS.

it-gruppen 2022
Bilde av it.gruppens medlemmer (Høst 2022)

Seksjoner

Prosjekt

Prosjektseksjonen er ansvarlig for utvikling av nye nettsider og applikasjoner. Prosjektseksjonen igangsetter nye prosjekter etter forespørsel fra studentforeningens mange grupper. Vi tar også imot forespørsler fra eksterne mot honnorar.

System

Systemseksjonen drifter NHHS nettverk og fysisk infrastruktur. Systemseksjonen er også ansvarlig for drift av webservere, gsuite og brukeradministrasjon for studentforeningen